Νέα, πρωτοποριακή δράση από τον σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης για καλό - φιλανθρωπικό σκοπό...

Ιουλίου 26, 2021 0

Ο σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης Καλλιστώ με την συνδρομή και χορηγία των καταστημάτων εστίασης , καφέ - μπαρ και τροφίμων της πόλης μας διοργανώνει το 1ο Street Food an Cocktail Festival την Πέμπτη 29 Ιουλίου και ώρες από τις 20:00 έως τις 23:00 , στην Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης .

Ομάδα σεφ και Partendrs από τα καταστήματα της πόλης μας θα μας χαρίσουν απολαυστικά burgers και δροσιστικά cocktails σε ρυθμούς μουσικής από τον Dj Nick West.

Τα υλικά για την διεξαγωγή του Street food and cocktail festival είναι προσφορά των καταστημάτων εστίασης , καφέ - μπαρ και τροφοδοσίας της Μεγαλόπολης , καθώς και η παρασκευή αυτών εκείνη την στιγμή θα γίνεται από τους σεφ και τους Partenders των καφέ -μπαρ και εστιατορίων της πόλης μας .

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης "Αγκάλη" για τη γυναίκα , το παιδί και τα ΑΜΕΑ, προκειμένου να εξοπλιστεί και να ξεκινήσει την λειτουργία και την προσφορά του τον Σεπτέμβριο .

Όλοι μαζί μια αγκαλιά για το Κέντρο Στήριξης που ανοίγει την Αγκάλη του για να χαρίσει χαμόγελα και αγάπη στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες !

Βοήθησε και εσύ να μεγαλώσει η Αγκάλη μας !

Σας περιμένουμε !!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr