Ο Άρης Μουγκοπέτρος για το θάνατο της Φυλιώς Πυργάκη

Ιουλίου 18, 2021

Μεγάλωσα με σένα .. Μεγάλωσες γενιές και γενιές με τη φωνή σου και τα τραγούδια σου … Η φωνή σου ήταν έμπνευση σε πολλούς από εμάς για να ασχοληθούμε με την μουσική ..

Ένα τραγούδι στο κλαρίνο έπαιξε για τη Φυλιώ στο κέντρο που παρουσιάσθηκε χθες το βράδυ Αρης Μουγκοπέτρος - Aris Mougopetros Fan Club

 

Αυτά αναφέρει σε ανάρτηση του ο Άρης Μουγκοπέτρος σχετικά με το θάνατο της μεγάλης Δημοτικής Τραγουδίστριας Φυλιώς Πυργάκη και συνεχίζει:

Μεγάλωσα με σένα .. Μεγάλωσες γενιές και γενιές με τη φωνή σου και τα τραγούδια σου … Η φωνή σου ήταν έμπνευση σε πολλούς από εμάς για να ασχοληθούμε με την μουσική .. Μου φέρθηκες από την πρώτη στιγμή σαν να ήμουν εγγόνι σου και οι συμβουλές σου ήταν καθοριστικές για μένα αλλά και πολύ σοφές και εννοείτε πως έπαιξαν τεράστιο ρόλο στη συνέχεια της καριέρας μου και όχι μόνο .

Ήσουν σε κάθε γλέντι κάθε σπιτιού σε ολη την Ελλάδα αλλά κ σε κάθε γωνιά του κόσμου όπου υπήρχαν Έλληνες και συντρόφευες τους πάντες με τα τραγούδια σου αλλά και την ανεπανάληπτη φωνή σου … Κατάφερες με τα τραγούδια σου και τη φωνή σου να μείνεις στην αιωνιότητα . Σε ευχαριστώ για ολααα ! Μου έρχονται όλες οι εικόνες από ολα αυτά τα πανηγύρια που έχουμε παίξει και δεν μπορώ να το πιστέψω … Είναι σίγουρο πως αυτή είναι μια τεράστια απώλεια για το δημοτικό τραγουδι και σίγουρα το δημοτικό τραγουδι δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και πέρα … Σίγησε η φωνή της παράδοσης ….

Καλό ταξίδι Φυλιώ Πυργάκη

 

Last modified on Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 16:07

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr