Με την Κοινότητα Αγίου Ανδρέα έκλεισαν οι επισκέψεις στις Κοινότητες του Δήμου του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

Οκτωβρίου 06, 2023 0
Με την Κοινότητα Αγίου Ανδρέα έκλεισαν οι επισκέψεις στις Κοινότητες του Δήμου του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής»
Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Καμπύλη ήταν η Κοινότητα Αγίου Ανδρέα.

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης βρέθηκε στον Άγιο Ανδρέα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους των Κοινοτήτων Αγίου Ανδρέα και Πραστού. 

Ο Δήμαρχος αρχικά παρουσίασε το έργο που έχει γίνει στην Κοινότητα Αγίου Ανδρέα κατά τη διάρκεια της τετραετίας, όπως η αγροτική οδοποιία στον ελαιώνα, οι τσιμεντοστρώσεις δρόμων, οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μονάδων, η οριοθέτηση των αναρριχητικών διαδρομών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η συντήρηση του Κοινοτικού καταστήματος καθώς και οι μελέτες αναβάθμισης του λιμανιού.  

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Estella Festival και στο Φεστιβάλ Τσακωνιάς που έγινε θεσμός πλέον ώστε να τιμήσει και να διαδώσει την Τσακώνικη κληρονομιά.  

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο έργο Ανάπλασης της πλατείας Αγίου Ανδρέα, τονίζοντας τις τρικλοποδιές που έβαζε η αντιπολίτευση ώστε να μην προχωρήσει το έργο. 

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Κοινότητα Πραστού όπως είναι ο ηλεκτροφωτισμός εισόδου της Κοινότητας, η συντήρηση των αγροτικών δρόμων, το Φεστιβάλ Τσακωνιάς, τη συντήρηση του νεκροταφείου και φυσικά ευχαρίστησε δημόσια για ακόμη μια φορά τους ιδιοκτήτες της οικίας Μανώλη Δούνια για τη δωρεά της οικίας προς τον Δήμο.  

Όσον αφορά τη νέα θητεία κοινός στόχος όλων είναι να πραγματοποιηθούν το έργο στο λιμάνι του Αγίου Ανδρέα προκειμένου να αποκτήσει ένα σύγχρονο λιμάνι καθώς και οι πολεοδομικές μελέτες που προκύπτουν από τον Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό ώστε να λυθούν τα προβλήματα του οικισμού Αγίου Ανδρέα. Σχετικά με τον Πραστό στόχος είναι αξιοποιηθεί το πατρικό του Μανώλη Δούνια και να ιδρυθεί το Μουσείο Τσακωνιάς, οι πλακοστρώσεις των εσωτερικών δρόμων και η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης. 

Συνεχίζουμε υπεύθυνα το έργο μας και στη νέα θητεία πάνω στις βάσεις που θέσαμε.

Μπορείτε να δείτε ζωντανά την ομιλία στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=d5q19vG5nOA

#Εκλογές #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΔΗΜΟΥ_ΒΟΡΕΙΑΣ_ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ_2023 #γιωργος_καμπυλης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr