Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής» συνέχισε τις επισκέψεις του με την Κοινότητα Παραλίου Άστρους

Οκτωβρίου 05, 2023 0
Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής» συνέχισε τις επισκέψεις του με την Κοινότητα Παραλίου Άστρους
Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Καμπύλης συνοδευόμενος από υποψηφίους/ες συμβούλους του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής» επισκέφθηκε το Παράλιο Άστρος.

Εκεί συναντήθηκαν με κατοίκους της Κοινότητας και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για θέματα καθημερινότητας και για το μέλλον του τόπου τους. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων τόνισε για μια ακόμη φορά ότι είναι μετά από πολλά χρόνια σε λειτουργία τα δίκτυα του Βιολογικού Καθαρισμού στο Παράλιο Άστρος και κάλεσε τους ιδιοκτήτες ακινήτων να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να συνδεθούν με τον Βιολογικό Καθαρισμό.

Μίλησε για την τροποποίηση της χερσαίας ζώνης,  τη χρηματοδότηση για την  αντικατάσταση των pillars και τον υποθαλάσσιο φωτισμό, έργα που θα αναβαθμίσουν αισθητικά το λιμάνι Παραλίου Άστρους και την εικόνα ολόκληρης της Κοινότητας. 

Επίσης ανέφερε και άλλα έργα που έχουν δρομολογηθεί όπως είναι η ανάπλαση της περιοχής του Χάντακα, όπου τόνισε ότι ο Χάντακας δεν μπαζώνετε θα σκεπαστεί και θα αξιοποιηθεί ως πεζόδρομος και ως ποδηλατόδρομος. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο είναι ως αποτέλεσμα της επέκτασης του Παραλίου Άστρους και θα δώσει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένας νέος οικισμός με αναπτυξιακές προοπτικές. Μάλιστα ανέφερε πως το πρώτο κτίριο που θα προκύψει στην επέκταση είναι το Νηπιαγωγείο, μιας που η Κοινότητα Παραλίου Άστρους είναι η μοναδική που καταγραφεί αύξηση στον μαθητικό πληθυσμό.

Επίσης ανέφερε και άλλα έργα που έχουν δρομολογηθεί όπως είναι η ανάπλαση της οδού Καλλίτση, η κατασκευή νέας σκάλας που θα οδηγεί στον φάρο και ο ηλεκτροφωτισμός μονοπατιού στη θέση «Νησί». 

Όσον αφορά τη νέα θητεία προτεραιότητα όλων είναι η ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης, η αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού, η αναβάθμιση του κτιρίου του Δημοτικού σχολείου, η επέκταση των αναπλάσεων του  παραλιακού μετώπου εκατέρωθεν του οικισμού, η αξιοποίηση των δημοτικών κτιρίων καθώς και έργα και δράσεις που θα προσελκύσουν επιπλέον τουρίστες στην περιοχή ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων. 

Συνεχίζουμε υπεύθυνα το έργο μας και στη νέα θητεία πάνω στις βάσεις που θέσαμε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την ομιλία του Δημάρχου εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=HI8RRrAb92k&t=2s

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #Εκλογές #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΔΗΜΟΥ_ΒΟΡΕΙΑΣ_ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ_2023 #VIDEO #γιωργος_καμπυλης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr