Συμμετοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Έκθεση Πελοπόννησος EXPO

Νοεμβρίου 15, 2022 0
Συμμετοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Έκθεση Πελοπόννησος EXPO
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετέχει στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO», με δικό του περίπτερο όπου ντόπιοι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν δωρεάν τα προϊόντα τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 20 Νοεμβρίου στο κτίριο Φραγκίστα (4ο χλμ. Άργους-Ναυπλίου, περιοχή Δαλαμανάρας). Τα εγκαίνια είναι αύριο Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 18:00. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινές: 16:00 – 22:00 και Σαββατοκύριακο: 10:30 – 22:00.

Για 5 ημέρες η Πελοπόννησος Expo είναι το επίκεντρο της προβολής της παραγωγικότητας και της δράσης, προωθεί την εμπορική ανάπτυξη, αναδεικνύει τα οφέλη συνεργασίας και αυξάνει τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους της ενέργειας – τεχνολογίας περιβάλλοντος – εναλλακτικών μορφών ενέργειας, του αγροτικού τομέα, των τροφίμων – ποτών, του οικιακού – επαγγελματικού εξοπλισμού – ανακαίνισης, των βιοτεχνικών δραστηριοτήτων, των υπηρεσιών υποστήριξης ΜΜΕ, του αυτοκινήτου – μοτοσυκλέτας – ποδηλάτου κλπ.

Η Πελοπόννησος EXPO, η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr