Συμμετοχή του Συλλόγου "Ξένιος Κύνουρος" στη Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου

Νοεμβρίου 12, 2022 0
Συμμετοχή του Συλλόγου
O Σύλλογος «Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας» έδωσε δυναμικό παρόν στην έκθεση Τουρισμού «WTM London 2022», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το διάστημα 7-9 Νοεμβρίου.

Η WTM, αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, αφού είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον σε διεθνές επίπεδο, προσφέροντας το κατάλληλο πλαίσιο για επαγγελματικές συναντήσεις με Buyers και Networking.

Στην έκθεση, συμμετείχαν περισσότεροι από 300 εκθέτες από όλες τις χώρες καθώς και τουριστικά γραφεία. Ο Σύλλογος μας, παραβρέθηκε, φιλοξενούμενος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ.

Οι επισκέπτες έμαθαν σημαντικές πληροφορίες για την Αρκαδία και τις δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη, αναδείξαμε τα πακέτα Εναλλακτικού Τουρισμού της Ένωσης μας και παρουσιάσαμε τον χάρτη του τόπου μας, με τις δράσεις που πραγματοποιούμε. 

Ανάλογες εκθέσεις είναι θεμιτό και επιβάλλεται να γίνονται, καθώς συμβάλλουν στην προβολή του τόπου, αναδεικνύοντας την περιοχή μας, ως προορισμό που έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη.

Εκ μέρους του Συλλόγου, παραβρέθηκε η Πρόεδρος κ. Βίβιαν Μανωλέσου, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Λιοντής καθώς και άλλα μέλη της «Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας». Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η επικεφαλής Αντιπεριφερειάρχης κα  Άννα Καλογεροπούλου η διευθύντρια τουρισμού κα Κανέλλα Κεράμπελα και το επιτελείο τους.

Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης κ.α.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την στήριξη και πρόσκλησή της, να συμμετέχουμε σε αυτή την έκθεση και ευελπιστούμε να υπάρξει μελλοντική συνεργασία, σε ανάλογες δράσεις ανάδειξης του Τουρισμού στην περιοχή μας.

Kynouria Hosts

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr