Ψητοπωλείο Θόδωρος: αναπροσαρμογή των τιμών λόγω ανατιμήσεων - Πού πάει η τιμή στο "πυτόγυρο"

Μαρτίου 15, 2022 0
Ψητοπωλείο Θόδωρος: αναπροσαρμογή των τιμών λόγω ανατιμήσεων - Πού πάει η τιμή στο
Tο σουβλάκι, η αγαπημένη συνήθεια του Ελληνα, έχει γίνει είδος πολυτελείας με τις ανατιμήσεις σε όλα τα τρόφιμα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Θεσσαλονίκη το σουβλάκι έφτασε να πωλείται χθες προς 3,6 ευρώ και σήμερα η τιμή του θα φτάσει τα…

Στην Τρίπολη οι επιχειρήσεις εστίασης προσπαθούν το τελευταίο διάστημα προσπάθησαν να απορροφήσουν το κόστος λόγω της αύξησης των τιμών στην ενέργεια αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα καθώς τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί επιπλέον το κόστος στις πρώτες ύλες λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία.

Μετά από μεγάλη περίοδο κρίσης λόγω κορωνοιού και με τις μεγάλες και απότομες αυξήσεις στις πρώτες ύλες και την ενέργεια πλέον οι επιχειρήσεις εστίασης είναι υποχρεωμένες, προσπαθώντας να επιβιώσουν, να κάνουν ανατιμήσεις στα προϊόντα τους.

Το ψητοπωλείο Θόδωρος στην Τρίπολη αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί μας πελάτες

Τιμώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε μαζί σας εδώ και χρόνια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της πρωτοφανούς αύξησης των τιμών στην ενέργεια και τις πρώτες ύλες και έχοντας ήδη απορροφήσει το 50% των αυξήσεων, είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αναπροσαρμογή των τιμών στα προϊόντα μας.

Ωστόσο, η αδιαπραγμάτευτη πολιτική μας, να μην αλλάξουμε προμηθευτές και συνεργάτες, διατηρώντας την ποιότητα των προϊόντων μας στο υψηλότερο επίπεδο της αγοράς, μας επιβάλλει να μην προβούμε σε πιο φθηνές λύσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη στήριξη της απόφασης αυτής και ευχόμαστε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε μαζί σας.

Ψητοπωλείο ο Θόδωρος

  • ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΘΟΔΩΡΟΣ

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr