Μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στον Κώστα Τζιούμη

Νοεμβρίου 20, 2021
Μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στον Κώστα Τζιούμη
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης υποδέχθηκε στο δημαρχείο, μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ´ τάξης, του 4ου δημοτικού σχολείου Τρίπολης οι οποίοι συμμετείχαν με το ομαδικό έργο ζωγραφικής ‘’H MNHMH…” στο Διαγωνισμό με θέμα: «1821-2021: 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…

Ανάρτηση Δήμαρχου Τρίπολης:

Σήμερα με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα στο δημαρχείο, μαθητές/τριες της ΣΤ´ τάξης, του 4ου δημοτικού σχολείου Τρίπολης οι οποίοι συμμετείχαν με το ομαδικό έργο ζωγραφικής ‘’H MNHMH…” στον Διαγωνισμό με θέμα: «1821-2021: 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ», της Γενικής Γραμματείας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, με στόχο να προβληθούν οι αξίες και τα ιδανικά της Ελληνικής Επανάστασης.
Το έργο απεικονίζει ένδοξες στιγμές του Αγώνα για την Εθνική Παλιγγενεσία και θα εκτεθεί κατά τη διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
Η βράβευσή του (δεδομένου ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα καλύτερων) θα πραγματοποιηθεί από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία σε ειδική τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά αλλά και στον εικαστικό καθηγητή τους κ. Νάστο γι’αυτή τους την προσπάθεια και τους εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να ασχολούνται με τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr