Ο Δήμαρχος Γορτυνίας συνάντησε τον Γεώργιο Στεργίου στη Δημητσάνα

Ιουλίου 12, 2021 0
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας συνάντησε τον Γεώργιο Στεργίου στη Δημητσάνα
Στο πλαίσιο μιας σειράς επισκέψεων που πραγματοποιεί στην Πελοπόννησο, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ.
Γεώργιος Στεργίου βρέθηκε στη Δημητσάνα την Παρασκευή 09 Ιουλίου.

 O Δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, υποδέχθηκε τον κ. Στεργίου στην τοποθεσία Αϊ-Γιάννης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Δημητσάνας, κ. Δημήτρη Καζά. Εκεί, οι κύριοι Κούλης και Στεργίου συζήτησαν διεξοδικά τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου καθώς και τους τρόπους με τους οποίους είναι δυνατόν να αξιοποιηθούν τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος της περιοχής. Συνάμα ο Δήμαρχος, παρουσίασε αναλυτικά στον κ. Στεργίου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή.

Μετά το πέρας της συζήτησης, ακολούθησε ξενάγηση στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς από την Τοπική Διαχειρίστρια του Μουσείου κα. Ήρα Παπαδοπούλου. Ο κ. Στεργίου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έκθεση «ΕΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ '21» με ιστορικά κειμήλια των αγωνιστών του ΄21, η οποία φιλοξενείται στο χώρο του Μουσείου αυτή την εποχή. Ο Δήμαρχος Γορτυνίας αποχαιρετώντας τον κ. Γραμματέα, δήλωσε τα εξής: «Η συζήτηση με τον κ. Γεώργιο Στεργίου, αν και σύντομη, ήταν εποικοδομητική. Τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο και ακούστηκαν ορισμένες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητα κι έχουμε και πάλι την δυνατότητα να υποδεχόμαστε φιλοξενούμενους στον τόπο μας.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr