Ενισχύσεις για σύσταση επιχείρησης από Νέους Γεωργούς

Μαϊος 20, 2021 0
Ενισχύσεις για σύσταση επιχείρησης από Νέους Γεωργούς
Προδημοσίευση της 3ης πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο υπομέτρο 6.1 ''Εγκατάσταση Νέων Γεωργών''.

Ανακοινώνουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο μέτρο των Νέων Αγροτών, ότι στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.agrotikianaprtixi.gr και  www.minagric.gr , έχει αναρτηθεί Προδημοσίευση της Πρόσκλησης του μέτρου, αναφορικά με τις παραμέτρους ένταξης του προγράμματος.

           

Στόχος του προγράμματος ενισχύσεων Νέων γεωργών είναι  η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων μέσω της ηλικιακής ανανέωσης και της δημιουργίας επιχειρηματιών γεωργών που με το πέρας της στήριξης θα διαθέτουν κατάλληλα εφόδια και βιώσιμες εκμεταλλεύσεις.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε περιοχές  όπου η αγροτική δραστηριότητα είναι σημαντική, με το μέτρο να είναι ανταγωνιστικό, δηλαδή κάθε αίτηση βαθμολογείται ύστερα από αξιολόγηση και κατατάσσεται σύμφωνα με τη βαθμολογία της.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εισηγηθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων τις προτάσεις της για τις περιφερειακές προτεραιότητες στο πρόγραμμα των Νέων Γεωργών, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο συνημμένο αρχείο.

 Για να δείτε την Προδημοσίευση της 3ης πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 πατήστε εδώ:

http://www.agrotikianaptixi.gr/el/content/prodimosieysi-tis-3is-prosklisis-ekdilosis-endiaferontos-toy-ypometroy-61-neoi-agrotes

 Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, κ. Αγγελική Σταθά, τηλέφωνο:2710225342, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr