Τα συλλυπητήρια του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την εκδημία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου

Δεκεμβρίου 19, 2023 0
Τα συλλυπητήρια του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την εκδημία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου
Με αφορμή την είδηση της κοιμήσεως του Μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Κύρου Αλέξανδρου η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος Ιεράρχη όσο και…

Στη δήλωσή της για την εκδημία του Μητροπολίτη Αλέξανδρου η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ.

Κατερίνα Καρνιαδάκη ανέφερε τα εξής: "Διατυπώνοντας τα συναισθήματα του Δ.Σ., της Διεύθυνσης και του προσωπικού του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θέλω να εκφράσω δημόσια την οδύνη μας για την κοίμηση του Πεφωτισμένου Αρκά Ποιμενάρχη. Η απώλεια είναι σαφώς μεγάλη όσο και το Θεάρεστο έργο που αφήνει πίσω του ως παρακαταθήκη o Μητροπολίτης μας. Η Εκκλησία μας σήμερα θρηνεί και μαζί της θρηνούμε και όλοι εμείς. Θα μας λείψει η καθαρότητα του λόγου και της ψυχής του. Θα μας λείψει το μεγαλείο της απλότητας που τον διέκρινε σε όλες του τις κινήσεις. Θα μας λείψει η πολύτιμη συμβουλή του και η θεόπνευστη καθοδήγησή του. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και να συνεργαστώ μαζί του. Είχα την τιμή να τον υποδεχθώ αρκετές φορές στο Κέντρο μας όταν ερχόταν με ιδιαίτερη χαρά για να ευλογήσει τους θεραπευόμενους και το προσωπικό μας. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Αιωνία του η μνήμη".

Εις ένδειξη τιμής στη μνήμη του Κεκοιμημένου Ιεράρχη μαζί με τη συλλυπητήρια ανακοίνωσή μας δημοσιεύουμε και φωτογραφίες από παλιότερη επίσκεψη του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

#ΚΑΑ_ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr