Υπογραφή για το open mall που θα αλλάξει το εμπορικό κέντρο του Λεωνιδίου

Οκτωβρίου 30, 2023 0
Υπογραφή για το open mall που θα αλλάξει το εμπορικό κέντρο του Λεωνιδίου
«Σάρκα και οστά» παίρνει το έργο «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ», μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.
Γιάννη Τρουπή, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Αναπτυξιακής Πάρνωνα κ. Μαρίνη Μπερέτσου, και της αναδόχου…

Η σύμβαση χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, (ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες, ΤΑΜΕΙΟ : ΕΤΠΑ) και αφορά στην αποκατάσταση των όψεων των καταστημάτων του Λεωνιδίου με τρόπο που να συνάδει με τη σύγχρονη όψη μιας κεντρικής οδού παραδοσιακού οικισμού, με υπερτοπικό όμως χαρακτήρα, ένα έργο το οποίο στηρίζει έμπρακτα τον εμπορικό κόσμο της περιοχής.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία του Αν. Γενικού Διευθυντή της Πάρνωνας Α.Ε. κ. Παναγιώτη Μουζακιώτη, της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών της Αναπτυξιακής Πάρνωνα κας Μαρίνας Τριτάκη καθώς και στελεχών αυτής ενώ την Ανάδοχο εταιρεία εκπροσώπησαν οι κα Χριστίνα Καράμπαλη, Αρχιτέκτων Μηχανικός και ο κ. Γιάννης Καράμπαλης, Πολιτικός Μηχανικός.

troupis ypografi

Με τη συνεργασία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, πρόκειται να υλοποιηθούν ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργικότητας και της αισθητικής του δημόσιου χώρου, την οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας, με υιοθέτηση και χρήση εφαρμογών έξυπνης πόλης και ανάδειξης των διακριτικών χαρακτηριστικών του Λεωνιδίου, καθώς και την προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής παρέμβασης.

Για την εξέλιξη αυτή ο κ. Γιάννης Τρουπής σημειώνει: «Με το Ανοικτό Κέντρο στο Λεωνίδιο, δημιουργείται δυναμική ανάπτυξης, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται η ταυτότητα της εμπορικής περιοχής του κέντρου. Σταθερά, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλευρό των εμπόρων συνεχίζουμε να υλοποιούμε σύγχρονα έργα. Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση των δημοτών και των καταστηματαρχών, κατά την υλοποίηση του έργου.».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr