Live | Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας

Ιουλίου 13, 2023 0
Live | Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας
H Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 18:00.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 17.800,00€ προερχόμενο από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την καταβολή της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης στους υπαλλήλους του Δήμου Γορτυνίας, οι οποίοι συμμετείχαν στην προπαρασκευή και διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.
       
  1. Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 7.200,00€ προερχόμενο από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Δ.Ι.Ε.Κ. του Δήμου Γορτυνίας. 
  2. Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας Αρκαδίας.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κατάθεση ενδικοφανούς προσφυγής κατά της με αρ.352/2023 Απόφασης του Αντιπροέδρου Κλάδου Ενέργειας της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων με θέμα: «Χορήγηση Άδειας Αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας μέγιστης ισχύος έγχυσης 25MW και μέγιστης ισχύος απορρόφησης 25,6 MW, στη θέση «Παλαιονάζυρο – Αναζύρι», της Δημοτικής Ενότητας Ηραίας, του Δήμου Γορτυνίας, της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της εταιρείας με την επωνυμία «SOUTH STAFF ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με δ.τ. «SOUTH STAFF Α.Ε.» (ΑΔ – 05144).
  4. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου για την ανάληψη καθηκόντων Προέδρου στην Τοπική Κοινότητα Κοκκινοράχης του Δήμου Γορτυνίας. 
  5. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Περιφερειακός δρόμος Ελληνικού Δήμου Γορτυνίας (από τον Άγιο Ιωάννη έως τη διασταύρωση Καλυβάκια)».
  6. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Κατασκευή γηπέδου Καλαθοσφαίρισης στην Τ.Κ. Ελληνικού του Δήμου Γορτυνίας».
  7. Έγκριση της μελέτης με τίτλο «Ανακατασκευή παραδοσιακής κρήνης στην θέση “Γιάννακλα” της Τ.Κ. Λαγκαδίων».
  8. Αιτήματα Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Γορτυνίας για παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων.
  9. Αίτημα του κ. Γεωργίου Κανελλόπουλου, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ζάτουνας για έγκριση εργασιών.
  10. Αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αραχωβιτών για έγκριση εργασιών.
  11. Αίτημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Μαγουλιανιτών για χορήγηση οικοδομικών υλικών.
  12. Έγκριση τέταρτης (4ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Γορτυνίας οικ. έτους 2023.
#VIDEO #ΔΗΜΟΤΙΚΟ_ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr