ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να «απογυμνώνει» την Αρκαδία

Ιουλίου 12, 2023 0
ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να «απογυμνώνει» την Αρκαδία
Η διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ. με σύμμαχο την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει στρατηγικά να «απαξιώνει» την Ελληνική περιφέρεια, δείχνοντας ακόμη μία φορά ότι οι «ψυχροί αριθμοί» έχουν μεγαλύτερη αξία από την διευκόλυνση των πολιτών της επαρχίας και την εξυπηρέτηση των…

Προτάσσοντας τα οικονομικά οφέλη της επιχείρησης των ΕΛ.

ΤΑ. και μη συμμεριζόμενη το κοινωνικό έργο που αυτά προσφέρουν, θέτει σε αναστολή το κατάστημα της Βυτίνας (ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν άμεσα αυτά της Κάτω Ασέας και του Σταδίου).

Όλα αυτά βέβαια γίνονται δυστυχώς χωρίς να συνυπολογίζεται η προστιθέμενη αξία του συγκεκριμένου καταστήματος σε μία απομακρυσμένη περιοχή, η οποία πλήττεται έντονα από το δημογραφικό πρόβλημα που βασανίζει εν γένει το νομό μας.

Για ακόμη μία φορά όπως και στο πρόσφατο παρελθόν όταν πραγματοποίησε «αναστολή» λειτουργίας στα Α.Τ Λεβιδίου και Τεγέας ή όταν «επέτρεψε» την αναστολή λειτουργίας σε υποκαταστήματα τραπεζικών ιδρυμάτων η κυβέρνηση περιθωριοποιεί τους κατοίκους των οικισμών της Αρκαδίας και της ελληνικής επαρχίας εν γένει, υποβαθμίζοντάς τους σε πολίτες Β ́ κατηγορίας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής βάζοντας ως προτεραιότητα των άνθρωπο παραμένει διαχρονικά σταθερό στην άποψη της ενίσχυσης των δομών της επαρχίας, ως κίνητρο για την ποιοτική ζωή των πολιτών της, κάτι που σε συνδυασμό και με άλλες παρεμβάσεις ίσως καταφέρει να περιορίσει την ερήμωση που βασανίζει την Αρκαδία μας.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr