Η DEMO συμβάλλει στον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δήμου Τρίπολης

Δεκεμβρίου 11, 2023 0
Η DEMO συμβάλλει στον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δήμου Τρίπολης
Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Δήμο Τρίπολης, ενισχύοντας το concept του Δήμου με θέμα «Treeπολη- Παραμυθένια Χριστούγεννα», με τη χορηγία εορταστικού διακόσμου για κεντρική πλατεία της πόλης.

Από τις 7 Δεκεμβρίου, και για ένα μήνα, στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη, μια εντυπωσιακή άμαξα και μαγικά ελάφια θα περιμένουν τους μεγάλους και μικρούς επισκέπτες της πόλης για να τους ταξιδέψουν στο πνεύμα των ημερών. 

«Πνεύμα και φύσει Αρκάδες, τιμούμε την καταγωγή μας και τους οικογενειακούς δεσμούς μας με την Τρίπολη. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, στη DEMO, να ενισχύουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής. Όπως όλοι οι Αρκάδες, με τιμή φέρουμε μέσα μας τις αρετές της φιλοξενίας, της ευσέβειας και της δικαιοσύνης και το καθήκον μας πάντα να επιστρέφουμε και να ενισχύουμε τις ρίζες μας. Έτσι, με μεγάλη μας χαρά, στηρίζουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης, για να ενδυναμώσουμε το φως των Χριστουγέννων» δήλωσε ο κος Σταύρος Δέμος, Πρόεδρος της DEMO ΑΒΕΕ, σχολιάζοντας τη δωρεά της DEMO.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης ξεκινούν επίσημα με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Πετρινού και επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες σε μια σειρά εκδηλώσεων που θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιανουαρίου 2024.

#DEMO

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr