Στόλισε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του

Δεκεμβρίου 11, 2023 0
Στόλισε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του
Η αρχή ενός μαγικού μήνα, “ a December to Remember” μόλις ξεκίνησε….

Είναι πλέον παράδοση το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης καθώς όλοι μας περιμένουμε πως και πως την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Τα τελευταία 15 χρόνια, τέτοιες ημέρες, ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης δεν παραλείπει να μοιραστεί μαζί με τα μέλη του την μαγευτική βραδιά στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου του.

Παρόντος του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλου, ο Διευθυντής του ομίλου κ. Παπαδόπουλος και η προπονητική ομάδα των κ. κ. Αρβανίτη και Δημητρόπουλου μαζί με αρκετούς αθλητές και φυσικά τους γονείς τους δημιούργησαν μια απίθανη ατμόσφαιρα έξω από τα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης.

Το “σπίτι” του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, από εδώ και μετά θα δείχνει πιο ζεστό και “cosy”, καθώς θα το ομορφαίνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι αθλητές στόλισαν με νέα στολίδια και πολύ – πολύ διάθεση !!!

Φέτος νέα φωτάκια περιμετρικά του Tennis house θα κοσμούν το ΔΑΚ Τρίπολης δίνοντας μια εικόνα γιορτής και αισιοδοξίας σε κάθε αθλούμενο στον συγκεκριμένο χώρο. Από το φετινό “menu” δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γλυκά, οι χυμοί και το παραδοσιακό τσουκαλόκαφτο της προπονητικής ομάδας. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός παρέα με χριστουγεννιάτικες νότες, οι οποίες πλημμύρισαν το ΔΑΚ Τρίπολης, έκανα τους μικρούς μας αθλητές πολύ χαρούμενους και με πολύ προσμονή για τα παιχνίδια της προπονητικής μας ομάδας, που ακολούθησαν.

Τραγούδια, φωτάκια, αγκαλίτσες και ευγνωμοσύνη για όλα τα υπέροχα που είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε! Ο όμιλός μας εκ μέρους του Προέδρου κ. Βαλασόπουλου και της προπονητικής ομάδας του εύχεται σε όλους Ειρήνη, Αγάπη και Αδελφοσύνη. Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου με υγεία”

#ΑΕΚ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ_ΤΕΝΝΙΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr