×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/notiakyn

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

O νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μανώλης Δολιανίτης στο 2ήμερο σεμινάριο με τίτλο: "Η νέα Δημοτική Περίοδος 2024 - 2028"

Νοεμβρίου 25, 2023 0
O νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μανώλης Δολιανίτης στο 2ήμερο σεμινάριο με τίτλο:
Με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της νέας Δημοτικής Αρχής της Νότιας Κυνουρίας ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ.
Μανώλης Δολιανίτης συμμετείχε σε 2ήμερο σεμινάριο που έγινε στην Αθήνα 23 και 24 Νοεμβρίου 2023…

Στόχος αυτής της 2ήμερης συνάντησης των αιρετών και των στελεχών της αυτοδιοίκησης ήταν η εξερεύνηση και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που προσφέρει η νέα δημοτική περίοδος ( 2024 - 2028 ) με ιδιαίτερη έμφαση στα συστήματα διακυβέρνησης των Δήμων, τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό, τη Δημοσιονομική διαχείριση και τη Λογιστική Μεταρρύθμιση του Ελληνικού Δημοσίου.

Στο πλαίσιο αυτό η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει μία νέα πλατφόρμα και ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, προσφέροντας πρακτικές οδηγίες και βέλτιστες πρακτικές για την αποτελεσματική διαχείριση και διακυβέρνηση των τοπικών κοινωνιών.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια του ειδικού σεμιναρίου οι αιρετοί ασχολήθηκαν με την ανάγκη για σύγχρονες τεχνικές και εργαλεία που μπορούν να ενισχύσουν τη διαφάνεια, την οικονομική σταθερότητα και τη βιωσιμότητα των Δήμων.

Ειδικοί επιστήμονες από διαφόρους τομείς ήταν οι εισηγητές των θεμάτων της εκδήλωσης στην οποία αναπτύχθηκε ένα ουσιαστικός διάλογος που σίγουρα θα συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη προετοιμασία των νέων Δημοτικών Αρχών για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στην εποχή της ψηφιοποίησης και της γρήγορα μεταβαλλόμενης κοινωνικοοικονομικής πραγματικότητας.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλης Δολιανίτης συμμετείχε στην παραπάνω 2ήμερη εκδήλωση, η οποία φιλοξενήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, συνοδευόμενος από το νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Γιώργο Σαρρή και τον Προϊστάμενο της Δνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας κ. Βασίλη Μάνο.

Αναφερόμενος στην παραπάνω εκδήλωση ο νέος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλης Δολιανίτης δήλωσε τα εξής: " Με αίσθημα ευθύνης και με την ανάλογη σοβαρότητα προετοιμαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς για να κάνουμε πράξη το όραμά μας ως νέα Δημοτική Αρχή. Μετά το σεμινάριο που κάναμε για τους Δημοτικούς μας Συμβούλους στο Λεωνίδιο ακολούθησε αυτό το 2ήμερο σεμινάριο στην Αθήνα που πραγματικά ήταν άκρως εποικοδομητικό για όλους εμάς που το παρακολουθήσαμε. Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μας έχοντας ως βασικό στόχο να μη χαθεί ούτε μία μέρα για το Δήμο μας. Με δουλειά, καλό συντονισμό και συνεχή εκπαίδευση είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε τη Νότια Κυνουρία εκεί που πραγματικά αξίζει"

Μανώλης Δολιανίτης
Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη ΝΟΤΙΑ
ΚΥΝΟΥΡΙΑ
Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr