Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα των εκλογών

Οκτωβρίου 10, 2023 0
Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα των εκλογών
Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, ευχαριστεί όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους, αφιερώνοντας αυτή την νίκη στον αείμνηστο Γιώργο Κλεώπα, παράλληλα σημειώνει ότι θα εργαστούμε με κοινό σκοπό την πρόοδο και την ευημερία του…

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Φίλες και φίλοι,

θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου για τη θέση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον έναν και μοναδικό Γιώργο Κλεώπα, που δεν είναι πια μαζί μας αλλά είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όσο και εμείς.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αναδεικνύει και επικυρώνει τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που κάναμε μαζί με τους συνεργάτες μου.

Ύστερα από τα αποτελέσματα της Κυριακής το προσωπικό φορτίο είναι μεγάλο και δεσμεύομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

Την τετραετία που διανύουμε εργαστήκαμε με ήθος, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, διαφάνεια, και αποτελεσματικότητα. Με αυτές τις αρχές θα πορευθούμε και στην επόμενη θητεία χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς ή διαχωρισμούς.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους και Κοινοτικούς Συμβούλους εξελέγησαν απ’ όλες τις παρατάξεις.

Με κοινό σκοπό την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας Συνεχίζουμε Υπεύθυνα όλοι μαζί.

Καλή δύναμη σε όλους μας.

#καμπυλης_γεωργιος

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr