Βόρεια Κυνουρία: Ψηφίζεις Γκαύρο και βγαίνει Μαντάς

Οκτωβρίου 01, 2023 0
Βόρεια Κυνουρία: Ψηφίζεις Γκαύρο και βγαίνει Μαντάς
Με… δύο υποψηφίους δημάρχους κατεβαίνει στις εκλογές η παράταξη «Νέα Βόρεια Κυνουρία».

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο έτσι φαίνεται να έχουν τα πράγματα αφού ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Γκαύρος δεν πρόκειται να ολοκληρώσει την πεντεατή θητεία του ως δήμαρχος εφόσον εκλεγεί.

Όλες οι πληροφορίες λένε ότι μετά τον πρώτο ή τον δεύτερο χρόνο ο κ. Γκαύρος θα αποσυρθεί παραχωρώντας τη θέση του δημάρχου στον Παναγιώτη Μαντά.

Μάλιστα ο κ. Μαντάς είναι έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος που έχει διατελέσει δήμαρχος στη Βόρεια Κυνουρία την περίοδο 2014-2019.

Άλλωστε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επισημαίνουν ότι ο συνδυασμός του κ. Γκαύρου είναι η συνέχεια, αν όχι η ίδια, η παράταξη του κ. Μαντά που απλά άλλαξε όνομα από «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» σε «Νέα Βόρεια Κυνουρία».

Η «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» είχε παράδοση στη Βόρεια Κυνουρία να ακολουθεί τη συγκεκριμένη τακτική από την εποχή του Μανώλη Σκαντζού, δηλαδή ο εν ενεργεία δήμαρχος να αποσύρεται αφού ολοκληρώσει συγκεκριμένη θητεία.

Παράλληλα δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η επιλογή του κ. Γκαύρου να τεθεί επικεφαλής της παράταξης, ουσιαστικά ήταν μια επιλογή ανάγκης λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από άλλα στελέχη του συνδυασμού. Και ο ίδιος άλλωστε γνωρίζει ότι η άσκηση των δημαρχιακών καθηκόντων απαιτεί εμπειρία και ιδιαίτερες γνώσεις που σίγουρα διαθέτει ο κ. Μαντάς.

 Όπως και να έχουν πάντως τα πράγματα μεταξύ των δύο υπάρχει και ένας τρίτος, που δεν είναι άλλος από τον νυν δήμαρχο και πάλι υποψήφιο Γιώργο Καμπύλη (Πρωτοβουλία Αλλαγής) που είναι έτοιμος, όπως δηλώνει, να τους χαλάσει τα σχέδια και να ανανεώσει τη θητεία του με τη θέληση των δημοτών της Βόρειας Κυνουρίας.

#ΒΟΡΕΙΑ_ΚΥΝΟΥΡΙΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΔΗΜΟΥ_ΒΟΡΕΙΑΣ_ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ_2023

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr