Επίσκεψη της παράταξης «Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά» στο Ελαιοχώρι

Σεπτεμβρίου 29, 2023 0
Επίσκεψη της παράταξης «Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά» στο Ελαιοχώρι
Συνεχίζοντας τις επισκέψεις μας στις κοινότητες του Δήμου μας επισκεφθήκαμε το Ελαιοχώρι.

Μια κοινότητα στην οποία υλοποιήσαμε ένα σημαντικό έργο με κύριο, τον αγωγό ύδρευσης Στενό - Αγιωργίτικα - Παρθένι - Ελαιοχώρι, με προϋπολογισμό 1.700.000 € μέσω του οποίου για πρώτη φορά πετύχαμε να υπάρχει επάρκεια νερού.

Παράλληλα κατασκευάσαμε νέα δεξαμενή ύδρευσης, προχώρησε σε σημαντικό βαθμό το υπάρχον Δημοτικό κτίριο, ασφλατοστρώθηκαν δρόμοι εντός του οικισμού και συντηρήθηκαν οι αγροτικοί δρόμοι.

Στον αντίποδα δυστυχώς η νυν Δημοτική Αρχή τίποτα δεν έχει προχωρήσει στα δυο έργα που εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει εξαγγείλει, το γήπεδο 5x5 (ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό) και στο Μουσείο Ελιάς και Ελαιολάδου (ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό) παρά το γεγονός ότι τα διαφημίζει ως σχεδόν ολοκληρωμένα στο προεκλογικό της πρόγραμμα.

Κατά την συνομιλία με τους κατοίκους του χωρίου τους διαβεβαιώσαμε ότι στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στους αγρότες, αλλά και σε όλους τους κατοίκους του χωρίου βοηθώντας τους έμπρακτα με έργα πνοής για την περιοχή και φυσικά αναλαμβάνοντας την δέσμευση ότι άμεσα θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν τα παραπάνω έργα.

elaiox

 20235

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023_ΔΗΜΟΥ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ #Εκλογές #ΤΡΙΠΟΛΗ_ΕΝΩΜΕΝΟΙ_ΜΠΡΟΣΤΑ #γιαννης_σμυρνιωτης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr