Τρίπολη: Εκδήλωση Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Σεπτεμβρίου 12, 2023 0
Τρίπολη: Εκδήλωση Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι της δύσης του ηλίου της 17ης Σεπτεμβρίου.


Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 17ης Σεπτεμβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης ημέρας.

10.30 Επιμνημόσυνη Δέηση για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου. Εκφώνηση ομιλίας από τον κ. Ηλία Χαλκιά, καθηγητή Φιλόλογο.
11.00 Κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, της Βουλής των Ελλήνων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Δήμου και του Συλλόγου Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας, στο Μνημείο των Προσφύγων της Μικράς Ασίας (Πλατεία Προσφύγων Μικράς Ασίας «Γεώργιος Καραγιάννης»), όπου θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Μανώλης Σκαντζός

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Παναγιώτης Ε. Νίκας

#εκδηλωση #ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr