Διοργάνωση αγώνων δρόμων υπεραπόστασης Κρόνιον Πέρασμα, του Φυσιολατρικού Γύρου Αγίου Πέτρου και του Ημιαμαραθωνίου «Ο ΤΑΝΑΟΣ»

Ιουλίου 11, 2023 0
Διοργάνωση αγώνων δρόμων υπεραπόστασης Κρόνιον Πέρασμα, του Φυσιολατρικού Γύρου Αγίου Πέτρου και του Ημιαμαραθωνίου «Ο ΤΑΝΑΟΣ»
Η 10η επετειακή διοργάνωση του αγώνα υπεραπόστασης 70χλμ. ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ, που διεξάγεται ανελλιπώς από το 2014.

Ο επετειακός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023, στην Κοινότητα Αγίου Πέτρου με ώρα εκκίνησης στις 10.00 το πρωί.

Και φέτος δεν θα μείνουν παραπονεμένοι οι μικροί φίλοι, το Σάββατο 15 Ιουλίου και ώρα 20.00 θα διεξαχθεί ο παιδικός αγώνας, το ΚΡΟΝΙΑΚΙ, λίγο πριν τον τερματισμό των τελευταίων δρομέων του Κρόνιου Περάσματος.

Μετά τον τερματισμό και του τελευταίου δρομέα από το ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ, περίπου στις 20.30, θα γίνουν οι απονομές των μεταλλίων των αθλητών, καθώς και θα δοθούν επετειακές πλακέτες σε όλους όσους έχουν συμβάλει στη διεξαγωγή του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια!

Φέτος, μετά την απουσία τεσσάρων ετών, επανέρχεται και ο Ημιμαραθώνιος Βόρειας Κυνουρίας ΄΄Ο ΤΑΝΑΟΣ΄΄.

Ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 παράλληλα με τον Φυσιολατρικό Γύρο του Αγίου Πέτρου, 6χλμ.!

Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής. Ο αγώνας των 21χλμ. με αφετηρία τον Άγιο Πέτρο, θα εισέλθει στο Καστρί, θα περάσει από τα χωριά Έλατος και Ωριά, και θα τερματίσει στον τόπο εκκίνησης, την κεντρική πλατεία Αγίου Πέτρου!

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων με στόχο την τόνωση, την προβολή των Κοινοτήτων μας αλλά και την προσέλκυση επιπλέον επισκεπτών στον Δήμο μας. Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε στην Κοινότητα Αγίου Πέτρου για να παρακολουθήσετε τον υπεραγώνα του Κρόνιον Περάσματος το Σάββατο 15 Ιουλίου και τον Ημιμαραθώνιο Βόρειας Κυνουρίας με τον Φυσιολατρικό Γύρο Αγίου Πέτρου την Κυριακή 16 Ιουλίου. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές για την υποστήριξη των αγώνων που αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς για την περιοχή μας. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!»

 002

#ΑΓΩΝΑΣ #εκδηλωση #ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ #ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr