Μελιγού | Με επιτυχία η εκδήλωση για τον Αρχιστράτηγο Θ. Κολοκοτρώνη και τους «εκπροσώπους των όπλων» στη Β΄ Εθνοσυνέλευση

Απριλίου 20, 2023 0
Μελιγού | Με επιτυχία η εκδήλωση για τον Αρχιστράτηγο Θ. Κολοκοτρώνη και τους «εκπροσώπους των όπλων» στη Β΄ Εθνοσυνέλευση
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Μελιγού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας η εκδήλωση μνήμης, τιμής και αναστοχασμού για τον Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τους «εκπροσώπους των όπλων» στη Β΄ Εθνοσυνέλευση.

Την Τετάρτη 19 Απριλίου και ώρα 19.30, στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας Μελιγούς, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς πραγματοποίησε την εκδήλωση μνήμης, τιμής και αναστοχασμού για τον Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τους «εκπροσώπους των όπλων» στη Β΄ Εθνοσυνέλευση.

Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Μελέτης Μελετόπουλος, διδάκτορας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Γενεύης και διδάκτορας Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς.

#VIDEO #εκδηλωση

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr