H Ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης στην Παρουσίαση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2023

Μαρτίου 23, 2023 0
H Ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης στην Παρουσίαση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2023
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου στον ΑΗΣ Ν. Φαλήρου, η παρουσίαση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2023, από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την Οργανωτική Επιτροπή.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Σιέμπος. 

Στην ομιλία του ο κ. Χριστογιαννόπουλος ανέφερε ότι με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε σε λίγες εβδομάδες  τον αγώνα στην πόλη μας. Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τη διοργάνωση του 2003, η οποία είχε ολοκληρωθεί στην πόλη μας, με μεγάλο νικητή τον συμπολίτη μας, Βασίλη Αναστόπουλο, σε μια ημέρα γιορτής που έχει μείνει αξέχαστη σε όσους την έζησαν. Τον Βασίλη Αναστόπουλο για τον οποίο είναι περήφανη η πόλη μας, διότι είναι γέννημα θρέμα Μεγαλοπολίτης και πρότυπο για την νεολαία μας.

Δυο δεκαετίες μετά από εκείνη την πολύ μεγάλη επιτυχία για την ελληνική ποδηλασία, η Μεγαλόπολη θα βγει και πάλι στους δρόμους για να χειροκροτήσει το πέρασμα των αθλητών και να θαυμάσει τις προσπάθειές τους στην αρκαδική φύση. 

Κλείνοντας ευχήθηκε κάθε επιτυχία, τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική, στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2023.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε  την ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης 

#ΔΕΗ #ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ_ΓΥΡΟΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr