Ο Δήμος Τρίπολης τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μαρτίου 20, 2023 0
Ο Δήμος Τρίπολης τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
Με μια σειρά σημαντικών ιστορικών, πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, ο Δήμος Τρίπολης, τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/3/2023

Στις 6.30 μ.

μ., στην πλατεία Πετρινού, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη πολεμικών τεχνών, από την ακαδημία της Νορβηγίας HADELAND FOLKEHOGSKOLE. Οι τέχνες είναι AKIDO, AIIDO, TAEKWONDO, YOGA. Δάσκαλος τους είναι ο Δημήτρης Φαρμακίδης (4o DAN). Η φιλοξενία των Νορβηγών πραγματοποιείται από τον συμπατριώτη μας, Γιώργο Κολιόπουλο  (7ο DAN AIKIKAI).

Στις 8.00 μ.μ., στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, η ομάδα θεάτρου «ΘΥΡΣΟΣ» (Α.Μ.Κ.Ε. «ΝΕΟΣ ΘΥΡΣΟΣ») παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ελλήνων Διαδρομές – 25 Αιώνες Καλλιτεχνικά Σκαλοπάτια». Πρόκειται για ένα ιστορικό παραμύθι, που, ισορροπώντας μεταξύ μελωδίας και δρώμενων, αφηγείται τον ελληνικό πολιτισμό έτσι όπως αυτός διαμορφώθηκε μέσα από τη μακραίωνη πορεία της χώρας μας στο ιστορικό γίγνεσθαι.

ellinwn diadromes1

ΠΕΜΠΤΗ 23/3/2023

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του επετειακού τόμου "Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ", στις 20:00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3/2023

Ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» και το Διεθνές Ίδρυμα Κοινόν Πελποννησίων, προσκαλεί στην επιστημονική εσπερίδα «Η Καθοριστική συμβολή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και άλλων Αρκάδων στην Εθνεγερσία του 1821. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

prosklisis2

#ΕΘΝΙΚΗ_ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr