Δήμος Μεγαλόπολης: Θεατρική Παράσταση "Φιλάργυρος¨ του Μολιέρου

Φεβρουαρίου 21, 2023 0
Δήμος Μεγαλόπολης: Θεατρική Παράσταση
Η Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μεγαλόπολης εκφράζει τις ευχαριστίες της στη Περιφέρεια Πελοποννήσου με την εξής ανακοίνωση:

Τι ωραία Παιδική Θεατρική παράσταση “Ο ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ” του ΜΟΛΙΕΡΟΥ που ήταν αυτή.

Αξίζει ειδική μνεία γιατί μάγεψε και τους μικρούς και τους μεγάλους.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης " Ο Πολύβιος " με την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, με ελεύθερη είσοδο, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία, η θεατρική παράσταση " Ο φιλάργυρος του Μολιέρου - Τα χαμόγελα των Αγγέλων - Η Γιορτή των παιδιών " σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Θάνου Ζήκα, από το "Λαϊκό Ελληνικό θέατρο ο Θέσπις " .

Την θεατρική παράσταση παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι ( μαθητές νηπιαγωγείων - δημοτικών με γονείς και συνοδοί-όλη η οικογένεια). Η παράσταση ήταν καταπληκτική και προσεγμένη. Το κωμικό στοιχείο που είναι το κύριο συστατικό της συγκεκριμένης παράστασης, αποδόθηκε με έναν χιουμοριστικό τρόπο και παράλληλα εκπαιδευτικό, μεταδίδοντας στα παιδιά μηνύματα για τις ανθρώπινες αξίες. Ένα μοναδικό θέαμα, που συνδύαζε γέλιο, χορό, τραγούδι, διαδραστικότητα με τους μικρούς μαθητές. Οι ηθοποιοί καταπληκτικοί με απόλυτο σεβασμό στο κοινό τους, παρέσυραν μικρούς και μεγάλους θεατές στην μαγεία του θεάτρου.

molieros

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου που με την ευγενική υποστήριξή της χάρισε στα παιδιά και στους πολίτες της Μεγαλόπολης ψυχαγωγία, διασκέδαση και επιμόρφωση.

Χρήστος ΚουμουνδούροςΠρόεδρος Δημοτικής Κοινωφελούς

Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης

#ΘΕΑΤΡΟ #ΜΟΛΙΕΡΟΣ #εκδηλωση

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr