Σωματομετρικές μετρήσεις στην κα. Μπιλίση για τους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ιανουαρίου 30, 2023 0
Σωματομετρικές μετρήσεις στην κα. Μπιλίση για τους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης
Η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έχει ξεκινήσει για μια ακόμη χρονιά με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πρώτος σταθμός για τα παιδιά της ΑΕΚ Τρίπολης ( 8 – 16 ετών), που αποτελούν την αγωνιστική ομάδα juniors, ήταν το γραφείο της διατροφολόγου – διαιτολόγου κας Έλενας Μπιλίση. Η κα. Μπιλίση αποτελεί για 5η χρονιά αναπόσπαστο κομμάτι της προπονητικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η επίσκεψη των αθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης στην διατροφολόγο έγινε ώστε να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες εξετάσεις στο πλαίσιο της καλύτερης και αποδοτικότερης αγωνιστικής προετοιμασίας των παιδιών. Πιο συγκεκριμένα έγιναν εξετάσεις λιπομέτρησης, ανάλυσης σύστασης σώματος και σωματομετρικές μετρήσεις. Τα αποτελέσματα τους θα αξιολογηθούν από τον κ. Παπαδόπουλο και την κα. Σταθούλη, γυμναστές – προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, με στόχο την καλύτερη κατάρτιση του προγράμματος προετοιμασίας.

Σειρά τις επόμενες ημέρες θα πάρουν φιλικές συναντήσεις των αθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης με συλλόγους όμορων νομών, όπου εδώ και πολλά χρόνια ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έχει εξαίρετη συνεργασία.

#Αεκ_Τρίπολης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr