Παράταση στην αγωνία του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία

Ιανουαρίου 29, 2023 0
Παράταση στην αγωνία του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία
Παράταση στην αγωνία του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία "σφύριξε" χθες (28/1/23 ) το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος και έδωσε χρόνο στα στελέχη που θέλουν να είναι υποψήφιοι να προβούν στις απαραίτητες "διορθωτικές" ενέργειες.

Συγκεκριμένα η Αρκαδία είναι μέσα στους Νομούς που θα περιμένουν λίγο ακόμα ( μέχρι 15/2/23 το αργότερο ) για να μάθουν τα τελικά αποτελέσματα των ονομάτων που θα κατέβουν με το ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές. 

Σύμφωνα με την ξεκάθαρη απόφαση του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ όποιο στέλεχος θέλει να είναι υποψήφιος με το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη και είχε κατέβει στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές σε αντίθετο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα από το αξίωμα που κατέχει σήμερα και να δηλώσει ότι αν θέλει να κατέλθει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος αυτό θα γίνει μόνο με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και με κανένα άλλο.

Παράλληλα το Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ  στη χθεσινή του συνεδρίαση ξεκαθάρισε ότι από εδώ και έπειτα όποιο μέλος του κόμματος αποφασίζει να κατέβει ως υποψήφιος σε άλλο ψηφοδέλτιο αντίθετο με την επίσημη απόφαση του ΠΑΣΟΚ τότε θα τίθεται αυτόματα εκτός κόμματος χάνοντας όλες τις κομματικές ιδιότητες που κατέχει.

Μαζί με την Αρκαδία και άλλοι Νομοί της χώρας ( Λακωνία, Ευρυτανία, Ζάκυνθος ) θα περιμένουν τον Φεβρουάριο για να μάθουν τις τελικές αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων αφού και εκεί υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα εν  όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr