Επίσκεψη του τμήματος φυσικοθεραπείας του Δ.Ι.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Ιανουαρίου 25, 2023 0
Επίσκεψη του τμήματος φυσικοθεραπείας του Δ.Ι.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ
Επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πραγματοποίησε την Τετάρτη 25/1/23 το Τμήμα Βοηθών Φυσικοθεραπείας του Δημόσιου ΙΕΚ Τρίπολης.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Τρίπολης μαζί με την εκπαιδεύτριά τους κ.

Τουρλούκη βρήκαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως δουλεύει η θεραπευτική ομάδα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και να μιλήσουν με τους Φυσικοθεραπευτές του Κέντρου για τη λειτουργία του Τμήματος. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι οι σπουδαστές έφυγαν από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ γεμάτοι εικόνες, εμπειρίες και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν σημαντικά στην επαγγελματική τους πορεία μετά την ολοκλήρωση του Κύκλου Σπουδών τους. 

Αρχικά τους σπουδαστές καλωσόρισε στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ  ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου κ. Αθανάσιος  Παπαϊωάννου, στη συνέχεια η Προϊσταμένη του Φυσικοθεραπευτικού Τμήματος κ. Ζωή Σινάνη τους έδειξε το Φυσικοθεραπευτήριο και τον εξοπλισμό του και στη συνέχεια ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Κέντρου  κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος τους ξενάγησε στα υπόλοιπα Τμήματα.

Μετά την ξενάγηση οι σπουδαστές του Τμήματος Βοηθών Φυσικοθεραπείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με στελέχη του Κέντρου και να λάβουν μια σφαιρική ενημέρωση για τη λειτουργία του Κέντρου

Αποκατάστασης της Τρίπολης. 

Στο τέλος οι σπουδαστές μαζί με τη συνοδό τους την κ. Τουρλούκη ευχαρίστησαν τη Διεύθυνση του Κέντρου για τη ζεστή φιλοξενία και την ενημέρωση και εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχιστεί αυτή  η στενή  συνεργασία του Δημόσιου ΙΕΚ Τρίπολης με το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προς όφελος των σπουδαστών. 

Από την πλευρά της η Διεύθυνση του Κέντρου εξέφρασε την χαρά της για την εκπαιδευτική επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι  σπουδαστές του ΙΕΚ Τρίπολης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και ευχήθηκε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι βοηθοί Φυσικοθεραπευτές να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης και στη συνέχεια να εργαστούν ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας στο χώρο αυτό.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr