ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόταση Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Νοεμβρίου 23, 2022 0
Πρόταση Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης για το άνοιγμα των καταστημάτων την  Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
Με τη τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο με τίτλο «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/882 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 17ης Απριλίου 2019 σχετικά με τις απαιτήσεις προσβασιμότητας προϊόντων και υπηρεσιών και άλλες επείγουσες…

Η τροπολογία αφορά στην μετάθεση της λειτουργίας των καταστημάτων, τα οποία δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν, βάσει του άρθρου 19 του ν.

4989/2022 την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των έκτακτων και έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονταν. Παράλληλα, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την μετάθεση της ως άνω ημερομηνίας, σε περίπτωση που ανακύψει σοβαρός λόγος.

Έχοντας λάβει πολλές απαντήσεις από τα μέλη του του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης στην ερώτηση “Επιθυμείτε να ανοίξουν τα καταστήματα στις 27 Νοεμβρίου 2022;” με άρνηση που ξεπερνά το 80% να μην ανοίξουν τα καταστήματα αυτή την Κυριακή με κύριο λόγω ότι η κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών επαρκεί από τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας.

Σε συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης από τα διοικητικά μέλη του συμβουλίου και λαμβάνοντας υπόψιν τις απαντήσεις όλων των μελών, ψηφίστηκε ομόφωνα πως το άνοιγμα των καταστημάτων να μην πραγματοποιηθεί την επερχόμενη Κυριακή.

  • Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr