Διασυλλογικοί Σκοπευτικοί Αγώνες Αεροβόλων Όπλων Α' Κατηγορίας στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης

Οκτωβρίου 22, 2022 0
Διασυλλογικοί Σκοπευτικοί Αγώνες Αεροβόλων Όπλων Α
Ο Τοπικός Φιλοσκοπευτικός Σύνδεσμος Τρίπολης «ΕΥΑΝΔΡΟΣ» με την υποστήριξη του του Δήμου Τρίπολης και του Νομικού Προσώπου του (Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης), διοργάνωσε Διασυλλογικούς Αγώνες Α’ Κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων Ανδρών/ Γυναικών/ Εφήβων/ Νεανίδων/ Νέων Ανδρών και Γυναικών/ Παίδων Α’ & Β’…

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και θα ολοκληρωθούν  την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.

Στους αγώνες κατά την πρώτη ημέρα, συμμετείχε μεγάλος αριθμός παιδιών και νέων, γεγονός ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για το συγκεκριμένο άθλημα, το οποίο δεν είναι ευρέως διαδεδομένο στις νεότερες ηλικίες. Οι εντυπώσεις των μεγαλύτερων σε ηλικία συμμετεχόντων, οι οποίοι είναι έμπειροι αθλητές με πολλές διακρίσεις που έχουν αγωνιστεί σε Σκοπευτήρια σε όλη την Ελλάδα ήταν άριστες, τόσο όσον αφορά τη διοργάνωση και τη φιλοξενία, όσο και ως προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σκοπευτηρίου.  

Στους αγώνες παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σταθερού Στόχου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ) και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιssf κ. Αλέξανδρος Δημακάκος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπεύθυνη δουλειά που έγινε ως προς την τήρηση των προβλεπόμενων προδιαγραφών αναφορικά με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην αθλητική εγκατάσταση.  Όπως ανέφερε ο κ. Δημακάκος, στο αποτέλεσμα αυτό  συνέβαλε, αφενός η καλή συνεργασία του Προέδρου του Τοπικού Φιλοσκοπευτικού Συνδέσμου Τρίπολης «ΕΥΑΝΔΡΟΣ» κ. Παράσχου Παναγιώτη με τη ΣΚΟΕ ο οποίος ακολούθησε "ευλαβικά" τις οδηγίες της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τις αναγκαίες παρεμβάσεις και αφετέρου, η υποστήριξη και συνδρομή του Δήμου Τρίπολης και του Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Τρίπολης υπό την μέριμνα και εποπτεία του οποίου υλοποιήθηκαν οι εργασίες ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που προβλέπουν οι Κανονισμοί του Αθλήματος της Σκοποβολής.

Επίσης ο κ. Δημακάκος υπογράμμισε τις δυνατότητες για περεταίρω αξιοποίηση και αναβάθμιση του Δημοτικού Σκοπευτηρίου Τρίπολης, καθώς υπάρχουν οι προδιαγραφές οι οποίες συνδέονται τόσο με την αθλητική εγκατάσταση αυτή καθ’ εαυτή, όσο και με την προσβασιμότητα λόγω της κοντινής απόστασης από την Αθήνα και τις άλλες πόλεις της Πελοποννήσου. 

Στους αγώνες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κων/νος Τζιούμης και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος, οι οποίοι δήλωσαν ότι υπάρχει η βούληση και το ενδιαφέρον να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις ώστε να αναδειχθεί το Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης σε σημαντικό αθλητικό και αγωνιστικό προορισμό για τους αθλητές της Σκοποβολής από όλη την Ελλάδα. 

Να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των αγώνων την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των μεταλλίων στους νικητές.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

   Δήμου Τρίπολης

  Ηλίας Κούρος

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr