Δήμαρχος Β.Κυνουρίας: Η καθαριότητα είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που πρέπει να παρέχει ένας Δήμος

Οκτωβρίου 04, 2022 0
Δήμαρχος Β.Κυνουρίας: Η καθαριότητα είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που πρέπει να παρέχει ένας Δήμος
Η καθαριότητα, η συντήρηση κοινοχρήστων χώρων και η προστασία του περιβάλλοντος είναι άξονες ανάπτυξης ενός τόπου και επιτυγχάνονται με την συνεχή συνεργασία Δήμου και πολιτών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας δούλευαν ώστε να προσφέρουν καθαρούς και περιποιημένους κοινόχρηστους χώρους σε κατοίκους και επισκέπτες. Με τις εργασίες καθαριότητας δημιουργήθηκαν συνθήκες υγιεινής διαβίωσης και κατ΄ επέκταση βελτίωση ποιότητας ζωής των κατοίκων ενώ παράλληλα αναβαθμίστηκε η εικόνα του Δήμου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις παραλιακές Κοινότητες του Δήμου και δη στο Παράλιο Άστρος που δέχεται τον μεγαλύτερο όγκο επισκεπτών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μέσα από μικρές αλλά απαραίτητες εργασίες μπορεί να αλλάξει η εικόνα ενός ολόκληρου χωριού. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι με κοινή προσπάθεια και με τη συμβολή όλων, Δήμου και πολιτών, διατηρούμε καθαρό και όμορφο τον τόπο μας και προστατεύουμε το περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Η καθαριότητα είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που πρέπει να παρέχει ένας Δήμος. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διατηρηθεί ο Δήμος μας καθαρός. Με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων μπορούμε να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».

7 2

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr