Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Σεπτεμβρίου 29, 2022 0
Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε, χθες Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης και ο Προέδρος του…

Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στους τρόπους αντιμετώπισης της τεράστιας αύξησης του ενεργειακού κόστους και τις επιπτώσεις που επιφέρει τόσο στον Δήμο όσο και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης η οποία χρήζει άμεσης ενίσχυσης, διότι δεν έχει άλλη πηγή χρηματοδότησης πέρα από τα ανταποδοτικά τέλη. 

Επιπλέον τα θέματα που τους απασχόλησαν ήταν η εξέλιξη του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, η χρηματοδότηση για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου  και τέλος η επιπλέον χρηματοδότηση για την κάλυψη της ναυαγοσωστικής υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πέτσα για την εξαιρετική συνεργασία μας. Υλοποιούμε σταδιακά τους στόχους μας δίνοντας προτεραιότητα σε έργα πνοής και ανάπτυξης για τον Δήμο μας». 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr