×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/ploutarxos

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ξεκινούν οι παιδικοί σταθμοί και οι βρεφικοί σταθμοί του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης

Αυγούστου 31, 2022 0
Ξεκινούν οι παιδικοί σταθμοί και οι βρεφικοί σταθμοί του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης
Από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι παιδικοί σταθμοί και οι βρεφικοί σταθμοί του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης, με εξαίρεση το Καραμελόσπιτο.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Ηλίας Κούρος, σημείωσε σε δηλώσεις του, πως ο κόσμος θα πρέπει να δείχνει εμπιστοσύνη στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς του Δημοσίου και τόνισε πως το προσωπικό είναι καθ’ όλα έτοιμο και περιμένει τα παιδιά για να τους προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Ο κ. Κούρος όσον αφορά τους βρεφικούς σταθμούς, διευκρίνισε πως ήταν μία δύσκολη χρονιά, γιατί μετά το κλείσιμο της ΚΕΔΗΤ, έπρεπε να εξυπηρετήσουν περισσότερα βρέφη και έτσι παιδιά των παιδικών σταθμών μεταφέρθηκαν σε άλλους παιδικούς σταθμούς, ώστε να υπάρξει αμιγώς λειτουργία του Σταθμού του Σχίζα ως βρεφικού καθώς και του Καραμελόσπιτου.

Και στους δύο αυτούς σταθμούς θα πάνε 24 παιδιά και θα λειτουργήσουν δύο τμήματα.


Ο σταθμός του Σχίζα θα ξεκινήσει κανονικά τη Δευτέρα, ενώ το Καραμελόσπιτο υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, που θα πρέπει να καλυφθούν, όπως η άδεια πυρασφάλειας, για την οποία έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες, ενώ θα υπάρξει και τμηματική συντήρηση του χώρου, για την οποία θα διατεθούν 100 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Κούρος εξήγησε πως όσον αφορά την επιλογή των παιδιών αυτή έγινε με βάση το αν εργάζονται και οι δύο γονείς, ενώ τόνισε πως τα γραφεία του Νομικού Προσώπου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης είναι ανοικτά για όποιον θέλει να ρωτήσει κάτι.

Ευχήθηκε τέλος «καλή χρονιά» στους γονείς και σημείωσε πως «ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζουν είμαστε στο πλευρό τους για να το λύσουμε».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr