Πρόεδρος Κολλινών προς Τζιούμη: «Μας συγκινεί το συνεχόμενο ενδιαφέρον σας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας»

Αυγούστου 26, 2022 0
Πρόεδρος Κολλινών προς Τζιούμη: «Μας συγκινεί το συνεχόμενο ενδιαφέρον σας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας»
Τις θερμές των ευχαριστιών, προς τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη, για το έργο συντήρησης αγροτικών δρόμων, εκφράζει, σε επιστολή του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κολλινών, κ.
α. Παύλος Ιωάννης.

Αυτό το οποίο υπογραμμίζεται είναι ότι με το εν λόγω έργο του Δήμου Τρίπολης, οι ελαιοκαλλιεργητές και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής έχουν καλύτερη πρόσβαση στις
εκμεταλλεύσεις τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
Κύριε Δήμαρχε,
Στα πλαίσια υλοποίησης τον έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ έγινε σημαντική βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου μας με χρήση μηχανημάτων έργων, χαλικόστρωση, όπου κρίθηκε απαραίτητο αλλά και τοποθέτηση 30 τσιμεντοσωλήνων. Εκ μέρους των κατοίκων της Κοινότητας Κολλινών και ιδιαίτερα των αγροτών και των
κτηνοτρόφων μας, σας ευχαριστούμε θερμά επειδή φροντίσατε για την συντήρηση των αγροτικών μας δρόμων ώστε τόσο οι ελαιοκαλλιεργητές όσο και οι κτηνοτρόφοι μας να
έχουν καλύτερη πρόσβαση στις εκμεταλλεύσεις τους. Μας συγκινεί το συνεχόμενο ενδιαφέρον σας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας.
Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας και προσβλέπουμε στη συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία μας προς όφελος των δημοτών μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΩΝ
ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr