Σημαντική επιδότηση από το επιμελητήριο στις αρκαδικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στη 50η έκθεση Τεγέας

Αυγούστου 05, 2022 0
Σημαντική επιδότηση από το επιμελητήριο στις αρκαδικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στη 50η έκθεση Τεγέας
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο των δράσεων του, για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, επιδοτεί με 50% τις Αρκαδικές επιχειρήσεις – μέλη του που θα λάβουν μέρος στην 50ή Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας που διοργανώνεται από τις…

Επικοινωνία – Προϋποθέσεις και Δηλώσεις συμμετοχής:
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας έχει δεσμεύσει χώρο προκειμένου να στεγαστούν Αρκαδικές επιχειρήσεις.


Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των επιχειρήσεων που θα επιδοτηθούν, κατά την οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, βάσει της ημερομηνίας και ώρας της αίτησης που θα στείλετε στο email, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου, (ταμειακά ενήμερο για τα έτη υποχρεωτικότητας και για το 2022).
Για να στείλετε την αίτηση συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας: www.arcadianet.gr

Με σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μεταξύ άλλων διατάξεων, καταργείται, για τις οριζόμενες προσωπικές εταιρείες, η υποχρέωση τους για την καταχώριση και δημοσίευση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) των ετήσιων οικονομικών τους καταστάσεων.

Ειδικότερα, με την σκοπούμενη ρύθμιση επέρχεται η τροποποίηση του άρθρου 34 του Ν.4919/2022, το οποίο προβλέπει για τις προσωπικές εταιρείες, τα πρόσθετα στοιχεία, τα οποία οφείλουν να δημοσιεύουν στο Γ.Ε.ΜΗ., μεταξύ των οποίων στην περ. 1α) του άρθρου αυτού αναφέρονται και οι ετήσιες οικονομικές τους καταστάσεις, εφόσον συντρέχουν οι περιστάσεις των περ. β) και γ) της παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν.43408/2014 (ΦΕΚ Α' 251), περί εφαρμογής των ελληνικών λογιστικών προτύπων.

  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr