×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/zoi_tiganouria

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Δήμος Τρίπολης: Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Τάσου Μπιρμπίλη

Ιουλίου 25, 2022 0
Δήμος Τρίπολης: Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Τάσου Μπιρμπίλη
Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, αφού πληροφορήθηκε το θάνατο του Τάσου Μπιρμπίλη, αγαπητού συμπολίτη, με ιδιαίτερη προσφορά στον πολιτισμό της πόλης, συνήλθε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, χθες 24 Ιουλίου 2022, ώρα 11 π.
μ., με πρόσκληση της προέδρου, κ. Γεωργίας Παναγοπούλου και εξέδωσε…

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κων/νος Τζιούμης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του σημαντικού, αξιαγάπητου και εκλεκτού συμπολίτη, Τάσου Μπιρμπίλη.
Συνεκτιμούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, το ήθος, τις πολιτιστικές ευαισθησίες, τη συνέπεια, την εργατικότητα, τη δράση του στον πολιτισμό και στο τοπικό ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα όμως το ΔΣ, θεωρεί χρέος στον εκλιπόντα την απόδοση τιμής για την αφιλοκερδή προσφορά του στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Τρίπολης με το αξιοθαύμαστο Λαογραφικό μουσείο που διατηρούσε ανοικτό στο σπίτι του στην οδό Χρονά 18, έργο μεγάλο, έργο αγάπης, που μένει, για να ενθυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Το ΔΣ αποφασίζει ομόφωνα:

Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο στην Εξόδιο ακολουθία.

Να εκφρασθούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και να τους επιδοθούν το παρόν ψήφισμα.

Να αναγνωσθεί το παρόν ψήφισμα στο Εξόδιο Ακολουθία.

Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της πόλης μας.

Αιωνία του η Μνήμη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr