ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Επιμελητήριο Αρκαδίας ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (pics-vid)

Ιουλίου 19, 2022 0
Στο Επιμελητήριο Αρκαδίας ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (pics-vid)
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Ιουλίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντηση ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.

Νίκος Παπαθανάσης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής πραγματοποίησαν δηλώσεις.

Ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε, ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε για ένα θέμα που αφορά την Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Γορτυνία καθώς και την Οιχαλία του Νομού Μεσσηνίας και αυτό είναι η απολιγνητοποίηση. Ο Υπουργός σημείωσε, ότι έχει έρθει στη χώρα μας στο πρώτο εγκεκριμένο πρόγραμμα απολιγνητοποίησης στην Ευρώπη και η λιγνητική παραγωγή συνεχίζεται. Επίσης, τόνισε ότι τρέχει ένα πρόγραμμα, που προωθεί τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση, δηλαδή την προσέλκυση επενδύσεων και το οποίο δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. 

Για τα Επιμελητήρια είπε, ότι είναι πυλώνας ανάπτυξης και θεωρούμε ότι θα βρεθούν στο πλευρό μας, γιατί οι επιχειρήσεις θα έχουν κίνητρο για να εγκατασταθούν και τα νέα παιδιά που έφυγαν στο εξωτερικό, θα μπορούν να επιστρέψουν και να εργαστούν στην χώρα τους.

papathanasis troupis

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, είπε ότι το επιμελητήριο Αρκαδίας θα είναι δίπλα σε όποια προσπάθεια γίνεται για ανάπτυξη, αναφέροντας ότι μπήκαμε σε διαδικασία που σύντομα θα ανακοινωθούν προτάσεις, προκειμένου να αναπτυχθεί το πρόγραμμα του ΣΔΑΜ για τους Δήμους. το επιμελητήριο θα είναι αρωγός και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση, προκειμένου να δούμε την Αρκαδία να μπαίνει σε ρυθμό ανάπτυξης.

Μετά το πέρας των δηλώσεων, ακολούθησε συνάντηση μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, του Βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση και άλλων αρμοδίων για το θέμα της απολιγνητοποίησης.

epimelitirio synantisi

  • VIDEO
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr