Συνάντηση Νίκου Γιαννακόπουλου με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης

Ιουνίου 09, 2022 0
Συνάντηση Νίκου Γιαννακόπουλου με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης
Συνάντηση ενημέρωσης είχε σήμερα 09-06-2022 ο κ. Νίκος Γιαννακόπουλος υπ. Βουλευτής Αρκαδίας από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλο Αθανάσιο σχετικά με τις εξελίξεις στον Δήμο του.

 Τονίστηκαν από τον κ. Δήμαρχο η σπουδαιότητα του να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι διαδικασίες υλοποίησης του βιομηχανικού  πάρκου Μεγαλόπολης,  γεγονός  που θα έδινε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης. Ζήτησε την συμπαράσταση του κ. Γιαννακόπουλου προς αυτόν τον στόχο καθώς και άλλα τρέχοντα θέματα που αφορούν το μέλλον της περιοχής. 

  Στην συζήτηση τέθηκε από τον κ. Γιαννακόπουλο και το θέμα των αγροτικών φυλακών όπου υπήρχε απόφαση από το  αρμόδιο υπουργείο  να πραγματοποιηθούν στη Μεγαλόπολη και για το οποίο ύστερα και από συνάντηση του είχε εξασφαλισθεί πίστωση για το έργο από την τότε Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής  κα. Νικολάου Σοφία και ενημερώθηκε για τις αντικειμενικές δυσκολίες νομοθετικού περιεχομένου που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

  Ο κ.  Γιαννακόπουλος δεσμεύθηκε πως θα θέσει μετ’ επιτάσεως και εκ’ νέου τα προβλήματα υπ΄ όψιν της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης  και όπου αλλού χρειάζεται καθώς το συγκεκριμένο έργο είναι καθοριστικής σημασίας  και θα αποτελεί διέξοδο για την περιοχή της Μεγαλόπολης.

  Επίσης, κάλεσε σε συσπείρωση όλους, γιατί  αλλιώς  δεν μπορεί ο τόπος και οι πολίτες να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της εποχής και ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο  για τις επόμενες κινήσεις του, προς  λύση των προβλημάτων της Μεγαλόπολης και εν γένει της Αρκαδίας όπως και για το γενικότερο σχέδιο δράσης του που αφορά τον Νομό μας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr