Καμπύλης: Με αγαστή συνεργασία προχωράμε στην υλοποίηση των αναπτυξιακών μας στόχων

Μαϊος 13, 2022 0
Καμπύλης: Με αγαστή συνεργασία προχωράμε στην υλοποίηση των αναπτυξιακών μας στόχων
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε, χθες Τετάρτη 11 Μαΐου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα.

Ο κ. Καμπύλης είχε την ευκαιρία να μεταφέρει στον κ. Πέτσα τον προβληματισμό του για τις δυσκολίες που δημιουργεί η αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας στην πορεία υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθώς και για τις ανατιμήσεις οι οποίες δημιουργούν προβλήματα στην υλοποίηση των έργων και ο Υπουργός τον ενημέρωσε για τις ενέργειες του Υπουργείου προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά οι Δήμοι.
Επιπλέον συζήτησαν για την εξέλιξη των εντάξεων του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, τη δυνατότητα χρηματοδότησης του Δήμου για την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου και γενικότερα τις δυνατότητες της οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Πέτσα. Τον ενημέρωσα για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου και ιδιαίτερα για τις οικονομικές δυσκολίες που ανακύπτουν από την αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας. Ευχαριστούμε τον κ. Πέτσα για την μέχρι τώρα στήριξή του Υπουργείου. Με αγαστή συνεργασία προχωράμε στην υλοποίηση των αναπτυξιακών μας στόχων».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr