Ανακατασκευή πεζοδρομίων στον Δήμο Τρίπολης

Απριλίου 05, 2022 0
Ανακατασκευή πεζοδρομίων στον Δήμο Τρίπολης
Το έργο ανακατασκευής του κεντρικού πεζοδρομίου μπροστά από τις εργατικές κατοικίες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, το μεσημέρι της Τρίτης (5/4/2022).

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι το πεζοδρόμιο είχε κατασκευαστεί πριν από περίπου 40 χρόνια και ήταν εντελώς κατεστραμμένο.

Πλέον, ανακατασκευάστηκε το μεγαλύτερο τμήμα του.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Εδώ μένουν πάνω από 50-60 οικογένειες και το πεζοδρόμιο ήταν σε πραγματικά άσχημη κατάσταση.
Μένει να επισκευαστεί πλήρως η παιδική χαρά και να γίνει το υπόλοιπο κομμάτι του πεζοδρομίου, ώστε να ολοκληρωθεί και να υπάρχει ομαλή πρόσβαση για τους δημότες.
Στόχος είναι να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και τα πεζοδρόμια παίζουν σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση.
Για πολλά χρόνια, δεν είχαν γίνει καθόλου πεζοδρόμια στην πόλη. Εμείς, φτιάχνουμε συνεχώς. Δεν μπορούμε να τα φτιάξουμε όλα, για λόγους καθαρά οικονομικούς.
Όμως, στόχος είναι κάθε χρόνο να φτιάχνονται πεζοδρόμια ώστε σιγά – σιγά, να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν περισσότερα στην πόλη μας.
Αν αυτό γινόταν, όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα υπήρχαν τώρα τόσα πολλά προβλήματα και οι πολίτες έχουν δίκιο. Εμείς κοιτάζουμε να φτιάχνουμε πεζοδρόμια που εξυπηρετούν περισσότερους ανθρώπους, δεν λειτουργούμε ρουσφετολογικά.
Συνεχίζουμε και κάθε χρόνο θα φτιάχνουμε πεζοδρόμια στην Τρίπολη. Το ίδιο ισχύει και για τις ασφαλτοστρώσεις.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr