Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας δίπλα στην Ουκρανία

Απριλίου 02, 2022 0
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας δίπλα στην Ουκρανία
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση διοργάνωσαν δράση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον Ουκρανικό λαό που δοκιμάζετε από τον πόλεμο.

Με την προσφορά όλων όσων είχαν τη δυνατότητα (μπορούσαν) και με την βοήθεια της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας (ΚΟΙΝΣΕΠ PROMO KYNOURIA) συγκεντρώθηκαν αγαθά πρώτης ανάγκης, ιατροφαρμακευτικό υλικό, κλινοσκεπάσματα και είδη ρουχισμού.

 

Η μεταφορά όλων των ανωτέρω πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί η Πρεσβεία της Ουκρανίας και το Όλοι Μαζί Μπορούμε συγκεντρώνουν όλο το υλικό και εν συνεχεία μεταφέρονται με νταλίκες και διανέμονται σε περιοχές της Ουκρανίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσέφεραν από το υστέρημά τους, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ώστε να βοηθήσουμε τους πληγέντες της Ουκρανίας. Αποδεικνύουμε έμπρακτα για άλλη μια φορά πως η κοινωνική αλληλεγγύη και ευαισθησία δεν εξαλείφονται ποτέ. Ευχή όλων μας είναι να τερματιστεί άμεσα ο πόλεμος και κάθε πράξη βίας. Η ελπίδα για ένα καλύτερο και πιο ειρηνικό κόσμο είναι στο χέρι όλων μας». 

Δείτε το ευχαριστήριο από το Όλοι Μαζί Μπορούμε:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=117663640871267&id=101776889126609

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr