Μακαρούνης: Συγχαρητήρια στον Π. Κοκκάλα και στην Κ. Φαρφαρά

Απριλίου 01, 2022 0
Μακαρούνης: Συγχαρητήρια στον Π. Κοκκάλα και στην Κ. Φαρφαρά
Συγχαρητήριες ανακοινώσεις Δημήτρη Μακαρούνη σε Φαρφαρά και Κοκκάλα.

Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Κοκκάλα για την επιτυχία του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, κ.

Δημήτρης Μακαρούνης, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του, στον Τριπολίτη πρωταθλητή του Ταε Κβον Ντο ITF, Παναγιώτη Κοκκάλα, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία Pattern Ανδρών IV Degree, στην ηλικιακή κατηγορία των 19-39 ετών, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας.
Το γεγονός της πολυετούς αθλητικής του πορείας σε δρόμο επιτυχιών και η διατήρησή του, όλα αυτά τα χρόνια, σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αποδεικνύουν περίτρανα πόσο μεγάλος αθλητής αποτελεί ο Παναγιώτης για την πόλη μας!

Συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα Φαρφαρά για την εντυπωσιακή παρουσία της στο Ισραήλ

Ο Αντίδημαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει την Τριπολίτισσα πρωταθλήτρια ποδηλασίας, Κωνσταντίνα Φαρφαρά, για την εντυπωσιακή παρουσία της στο OPEN του Εθνικού πρωταθλήματος του Ισραήλ, καθώς και στο Διεθνές Μίτινγκ Ποδηλασίας που ακολούθησε στο Τελ Αβίβ.
Οι δύο πρωτιές και οι τέσσερις δεύτερες θέσεις «αποτυπώνουν» τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης, με τις ευχές μας να την συντροφεύουν και στο μέλλον για Υγεία και πολλές επιτυχίες!
Κωνσταντίνα, το μέλλον σού ανήκει!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr