Διάκριση μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ Τρίπολης στον πέμπτο εθνικό διαγωνισμό γνώσεων για το χρήμα «European money week 2022»

Μαρτίου 31, 2022 0
Διάκριση μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ Τρίπολης στον πέμπτο εθνικό διαγωνισμό γνώσεων για το χρήμα «European money week 2022»
Στις 22 Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος Εθνικός Διαγωνισμός Γνώσεων για το Χρήμα “European Money Quiz”.

Ο Εθνικός Διαγωνισμός για το Χρήμα, αποτελεί μια πρωτοβουλία για τον Χρηματοπιστωτικό εγγραμματισμό των μαθητών και μαθητριών της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου.

Οι  μαθήτριες της Α’ Λυκείου Ασημίνα Γεωργακοπούλου, Παναγιώτα Αγριοστάθη και Τριαντάφυλλη Κοντογιάννη  κατέκτησαν την δεύτερη θέση πανελλαδικά εκπροσωπώντας το 2ο ΓΕ.Λ Τρίπολης.

Η προστιθέμενη αξία της διάκρισής τους είναι η παρουσία τους ως εκπροσώπων του δημοσίου σχολείου ανάμεσα σε πλήθος ιδιωτικών και προτύπων.

Η προετοιμασία των 13 ομάδων, με τις οποίες συμμετείχε το 2ο ΓΕ.Λ στον διαγωνισμό (49 μαθητές και μαθήτριες της Α’ Λυκείου) έγινε από την καθηγήτρια Οικονομικών Ευθυμία Δημοπούλου.

Οι διακρίσεις που αποσπούν οι μαθητές και οι μαθήτριές της πόλης μας, δίνουν σε όλους μας μεγάλη χαρά και περηφάνεια και ενισχύουν τους ίδιους με ζήλο για να συνεχίζουν, θέτοντας κάθε φορά υψηλότερους στόχους.

Ευχόμαστε την επόμενη χρονιά μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες συμμετέχοντας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό γνώσεων για το χρήμα!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr