Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Φωτισμός πλατείας στη θέση ΒΡΥΣΗ και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στο κοινοτικό περίπτερο Κορακοβουνίου

Μαρτίου 03, 2022 0
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Φωτισμός πλατείας στη θέση ΒΡΥΣΗ και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στο κοινοτικό περίπτερο Κορακοβουνίου
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Φωτισμός πλατείας στη θέση ΒΡΥΣΗ και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στο κοινοτικό περίπτερο Κορακοβουνίου - Α΄ Φάση».

Είναι ένα έργο προϋπολογισμού 16.424,84€ και η προθεσμία περαίωσής του είναι εκατόν είκοσι ημερολογιακές ημέρες. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ. 

Κατά την υλοποίηση της Α΄ Φάσης του έργου θα πραγματοποιηθούν:

  1. Καθαίρεση υφιστάμενης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
  2. Κατασκευή κεντρικού pillar με τσιμεντένια βάση, σιδηροσωλήνα 4’’ για σύνδεση με δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ και τοποθέτηση εσωτερικού υποπίνακα με τον κατάλληλο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.
  3. Κατασκευή γείωσης του κεντρικού πίλαρ.
  4. Κατασκευή πλήρους εσωτερικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης κτιρίου.
  5. Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων του κτιρίου.
  6. Τοποθέτηση φωτισμού ασφαλείας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ένα έργο που οι κάτοικοι του Κορακοβουνίου το περίμεναν πολλά χρόνια. Με την υλοποίηση της Α΄ Φάσης θα πραγματοποιηθούν βασικές εργασίες ηλεκτρολογικής εγκατάστασης οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο την εσωτερική ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κτιρίου όσο και την κατασκευή κεντρικού πίλαρ. Συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση σε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών μας».     

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr