ΚΟΕ | Γενικός Συντονιστής Αγωνιστικού Προγράμματος Πελοποννήσου ο Γιώργος Σωτηρόπουλος

Φεβρουαρίου 04, 2022 0

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, ενέκρινε τη σύνθεση των 9 Περιφερειακών Επιτροπών, με τον Γενικό Αρχηγό του Παναρκαδικού, Γιώργο Σωτηρόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Συντονιστή Αγωνιστικού Προγράμματος της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου και Νοτίων Ιονίων Νήσων.

 

Το μήνυμα του Προέδρου του Παναρκαδικού, Ηλία Καναβέτα: «Η επιμονή, η θέληση και η προσφορά του Γιώργου Σωτηρόπουλου αναγνωρίζεται σε όλο το φάσμα του αθλητισμού. Η καθημερινή ενασχόλησή του με τον Παναρκαδικό, μας έχει αποδείξει την ικανότητά του να πετυχαίνει οτιδήποτε του ανατεθεί. Ετσι, λοιπόν είμαστε σίγουροι πως η ΚΟΕ έχει κάνει εξαιρετική επιλογή».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, αναφέρει: «Νιώθω τιμή και συγκίνηση για την επιλογή μου από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος στη θέση του Γενικού Συντονιστή Αγωνιστικού Προγράμματος Πελοποννήσου. Μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα στην κολύμβηση της πόλη μας, μπορεί να είμαστε ένας ορεινός νομός, όμως η δουλειά και η προσφορά δεν είναι κάτι εφήμερο αλλά εκτιμάται σε βάθος ετών και εμπειριών. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, όπως άλλωστε συμβαίνει το τελευταίο διάστημα και στον χώρο του ποδοσφαίρου».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr