Αστέρας-Γιάννινα 2-0. Δεν πιάνεται!

Φεβρουαρίου 02, 2022 0

Την πέμπτη σερί του νίκη στην Super League πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης κι όχι μόνο έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ, αλλά βάζει υποψηφιότητα ακόμα και για την διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, με κορυφαίο τον Αντριάν Ριέρα, επιβλήθηκε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και διεύρυνε παράλληλα το απόλυτό της από την «αυγή» του νέου έτους.

Διαβάστε Επίσης

Αντίθετα, οι Γιαννιώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις όποιες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο ματς και με την ήττα αυτή συνεχίζουν την αγωνιστική τους κάμψη. Ο ΠΑΣ παραμένει με μόλις μία νίκη στα τελευταία του πέντε παιχνίδια, που τον βάζει πλέον σε περιπέτειες ενόψει της συνέχειας για την παρουσία του στα πλέι-οφ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης στην Τρίπολη όπως προαναφέραμε ήταν ο Αντριάν Ριέρα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για το τρίποντο στην ομάδα του, η οποία παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική και στις δύο πρώτες τελικές της προσπάθειες σημείωσε ισάριθμα τέρματα.

Ο 25χρονος άσος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ από το οποίο η μπάλα που κόντραρε και στα πόδια του Κάργα και άλλαξε πορεία για να καταλήξει τελικά στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 1-0, ενώ στο 35’ εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον πλάσαρε για το 2-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Σκόρερ: 3’ και 35’ Ριέρα

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: 44’ Στάνκο, 52’ Βαλιέντε, 78’ Ιγκλέσιας, 88’ Χριστόπουλος

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής - Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες – Βαλιέντε (93’ Κανελλόπουλος), Σανταφέ (46’ Ιγκλέσιας) – Σίτο (60’ Κρέσπι), Ριέρα (74’ Τιλίκα), Σόνι (74’ Καπίγια) – Μπαράλες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν - Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (80’ Ποζνάνσκι) – Οικονομόπουλος (46’ Μπρένερ), Λιάσος, Καραχάλιος (80’ Μίνα), Στάνκο (46’ Λώλης) – Μορέιρα, Περέα (80’ Παντελάκης)

 πηγή : fosonline.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr