Περιορισμός κατανάλωσης ύδατος στις Ορεινές Κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Φεβρουαρίου 01, 2022 0
Περιορισμός κατανάλωσης ύδατος στις Ορεινές Κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Λόγω των πρόσφατων χιονοπτώσεων, των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού των προηγούμενων ημερών, δημιουργήθηκε πλήθος προβλημάτων σε εγκαταστάσεις και δίκτυα ύδρευσης της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας, κυρίως στις ορεινές περιοχές του Δήμου μας.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας απενεργοποιήθηκαν γεωτρήσεις λόγω διακοπής ρεύματος και πάγου, πάγωσαν τα δίκτυα ύδρευσης και προκλήθηκε μεγάλος αριθμός θραύσεων τόσο στα εξωτερικά δίκτυα μεταφοράς όσο και σε εσωτερικές εγκαταστάσεις (ιδιοκτησίες). Δεδομένου ότι πολλοί καταναλωτές αφήνουν ανοικτές βρύσες στις οικίες του και σε συνδυασμό με την μειωμένη παρεχόμενη ποσότητα ύδατος από πηγές και γεωτρήσεις έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση προβλημάτων υδροδότησης σε αρκετές ορεινές κοινότητες του Δήμου μας, κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας με το προσωπικό της βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και συνεχή παρουσία και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα συγκεκριμένα προβλήματα. Παρακαλεί δε, τους κάτοικους των κοινοτήτων των ορεινών περιοχών του Δήμου και ιδιαίτερα των κατοίκων των κοινοτήτων Αγίου Πέτρου και Καστριού, να περιορίσουν την κατανάλωση στα απολύτως απαραίτητα, μέχρι να επέλθει η ομαλότητα στην υδροδότηση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ζητούμε την κατανόησή σας.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ

ημ/νία: 01-02-2022, ώρα: 10.00 πμ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr