Δεν τα κατάφερε ο Παναρκαδικός. Έχασε με 0-2 από την Ερμιονίδα.

Ιανουαρίου 31, 2022 0

Νίκη από εκείνες που οδηγούν σε επίτευξη στόχων πανηγύρισε η ΑΕ Ερμιονίδας μέσα στην Τρίπολη επί του Παναρκαδικού με 2-0. Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και έχασαν βαθμούς, που στην συνέχεια μπορεί να είναι καθοριστικοί για την επίτευξη του στόχου τους.

Προβλημάτισε ο Παναρκαδικός του  Β΄ ημιχρόνου, δίνοντας την ευκαρία στους φιλοξενούμενους να σημειώσουν 2 τέρματα και να πανηγυρίσουν την νίκη. Η Ερμιονίοδα έχοντας τρεις αγώνες λιγότερους, τώρα έχει το πλεονέκτημα της παραμονής απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης. 

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα:

Στο 20ο λεπτό ο Τσόφλιος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Πλατής άλλαξε την πορεία της μπάλας με την επέμβασή του και την έστειλε στο δοκάρι της εστίας του. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 67ο λεπτό, με σουτ του Τσόφλιου (1-0), για να εδραιώσουν το προβάδισμά τους στο 86ο λεπτό, όταν ο Κυπαρίσσης αξιοποίησε με πλασέ την έξοχη προσπάθεια του Μπουρού (2-0).

Διαιτητές: Βαρτσάκης, Σόβολος-Μπεκιάρης (Λακωνίας)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σάββας Καρυπίδης): Πλατής, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Αλέμης, Νάνος, Πούτσι, Πολίτης, Καναβέτας, Καμπεράι, Γλέζος (46' λ.τρ. Λαμσελάρι (71' λ.τρ. Γεωργόπουλος)), Κολλιόπουλος

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς, Βιρβιλής, Τζιέρης (85' λ. τρ. Ι. Οψιμούλης), Τούλης, Τριμπονιάς, Κιοσσές, Τσόφλιος (70' Μπουρούς), Τρέσα (70' Λαντίκας), Αντωνόπουλος (46' Κυπαρίσσης).

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr