Συνάντηση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη με τον Βουλευτή Αρκαδίας κ. Γεώργιο Παπαηλιού

Ιανουαρίου 23, 2022 0
Συνάντηση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη με τον Βουλευτή Αρκαδίας κ. Γεώργιο Παπαηλιού
Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου πραγματοποίησαν συνάντηση, στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καμπύλης και ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.
Γεώργιος Παπαηλιού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος, η συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου καθώς και η περαιτέρω αξιοποίηση του λιμανιού του Παραλίου Άστρους. Τέλος αναφέρθηκαν στα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην εύρυθμη λειτουργία των Δήμων η πανδημία του κορωνοϊού και στην προσπάθεια ανάκαμψης.

Τόσο ο κ. Παπαηλιού όσο και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Κυνουρίας κ.κ. Σωτήρης Λάτσης, Άγγελος Καμπύλης και η κ. Νάγια Παπαλιάκου που παρευρέθηκαν στη συνάντηση  δήλωσαν πως θα σταθούν στο πλευρό του Δήμου προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες για την ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής μας.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαηλιού επισκέφθηκε τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ. όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο κ. Χριστίνα Αναγνωστάκου, τον Διευθυντή κ. Βασίλη Σακαλή καθώς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γρηγόρη Παινέση. Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στα προβλήματα και στη λειτουργία του δικτύου ακαθάρτων και της εγκατάστασης του Βιολογικού Καθαρισμού, καθώς και στις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ. μέχρι τώρα. Δεσμεύτηκαν αμφότεροι για μια μελλοντική συνάντηση με θέμα το ενεργειακό κόστος λειτουργίας των εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ και την διαχείριση του υδάτινου αποθέματος.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr